Педијатриска Грижа

Здраствената нега и грижа на децата е важна, затоа се воведени редовни систематски и контролни прегледи во Cool Kids градинка. Педијатарот на нашата градинка ќе биде во комуникација со родителите за било каков совет врз основ на месечниот извештај на секое дете за неговиот раст и развој.