Уписите се во тек

Cool Kids градинка, има за чест да Ве покани ова лето, во месеците јули и август да бидете наши гости. Градинката ги отвара своите врати за сите родители и деца кои сакаат да ја посетат и запознаат програмата.

Со тоа сите заинтересирани родители ќе добијат можност за аплицирање и запишување на своето дете во Cool Kids градинка, која ќе стартува со работа во септември, 2017 година.