Локација и простор

Просториите на нашата градинка се лоцирани во комплетно нов објект, кој е уредуван по највискои стандарди и ги исполнува сите потребни услови за целодневен престој на децата.

Градинката има комплетна звучна и топлотна изолација, со антистатичен, антибактериски и антивирусен под со подно греење , прочистувачи на воздух, најнови дидактички средства за работа и богата библиотека со литература за деца.

Cool Kids градинка, има свој, приватен, сончев двор кој е наменет за игри и активности само за децата од градинката.