• Добредојдовте во CoolKids!
  Детството е најубавото
  патување
 • Добредојдовте во CoolKids!
  Градинка со нов концепт
  на едукација за најмалите
 • Добредојдовте во CoolKids!
  Why it`s COOL
  to be a Kid?

За нас

Почитувани родители, Cool Kids не е само градинка, таа e комплетно нов концепт на детска институција. Затоа, Вашите деца треба да растат во Cool Kids...

Повеќе

Исхрана и мени

Основата на здрава и избалансирана исхрана е во користењето на свежи и внимателно одбрани намирници кои се богати со витамини и минерали...

Повеќе

Програма

Стандардите кои се темел на програмата се составени од тим на врвни педагози, психолози и стручни соработници. Овие стандарди се донесени на светско ниво...

Повеќе
 

Мисија на Cool Kids градинка

Периодот од раѓање до времето пред да тргнат на училиште, е период кога децата растат и се развиваат брзо во сите области од нивниот развој.

Секоја инвестиција кај децата во тој период е клучна за нив бидејки, сè друго во иднина е надградба на темелот што сме го поставиле во најраното детство.

Детски развој е патување , а не е трка. Треба на ова патување да внимаваме и да ја храниме нивната љубопитност, да ја потенцираме нивната креативност и да го негуваме нивниот талент.

Но, за ова детско патување се потребни и добри патокази. Тие патокази ги поставуваат родителите како први и најважни учители, а потоа е градинката која родителите ја одбрале за своето дете.

Драги родители, понекогаш се соочувате со дилеми дали се поставени вистинските патокази на вистинското место и во вистинско време, затоа, сега добро e да знаете дека не сте сами . Нашата градинка е тука за Вас и Вашите деца, заедно, не само да го поминеме ова патување, туку да танцуваме низ него.

Повеќе
 

Што вклучува програмата на градинката
Cool Kids

Програмата на нашата градинка е поделена на шест образовни компоненти. Тиe се предшколски градежни блокови за базата на развој на секое дете.

Book Corner

Убаво да се изразуваме, правилно да говориме и читаме

Art Smart

Мали уметници во овој голем свет

Cool Math

Учиме и играме со бројки, бои, форми во градинка и во природа

Our World

Нашата прекрасна планета Земја

Science corner

Галилео мали научници и истражувачи

Kids Health

Здраво се храниме и вежбаме

Уписите за 2020/2021 година се во тек!

Запишување

+389 71 314 188

Галерија

Просторот и децата во нашата градинка